tiistai 22. marraskuuta 2011

Vähän Taitaja karsintoja...


 
Meillä on täällä nyt noi luokkakohtaset Taitaja2012 -karsinnat meneillään.. Meitä on nyt mun lisäks toinen Julia, Maija, Miikka ja Ville jotka osallistuu tähän karsintaan. Meille jokaselle lyötii puskurit etee joissa on pieni reikä jokasessa, joka pitää sit korjata kuntoo! Eli muovinkorjaus on homman nimi, ja on se hankalaa kun tää on semmonen mitä meille ei oo opetettu viä. Pitää itte vähän soveltaa noita tietoja ja käyttää hoksottimia, kun opettajilta ei niin paljon apua saa.



Ekaks tietenkin tehtiin huolellinen rasvanpoisto, jonka jälkeen hioin vauriokohdan ympäriltä maalia matalaks.
Tän jälkeen hiottiin vauriokohdan ympäriltä kiilto pois P400 hiomapaperilla. Alue kannattaa jättää pienehköksi ettei tarvitse tehdä "turhaa työtä".
Tän jälkeen käänsin puskurin ympäri ja hion vauriokohdan takapuolella olevan maalisumun pois
.
Tein vielä rasvanpoiston sille alueelle minkä hion. Sen jälkeen otettiin semmosesta pikkupussista semmonen "liimaliina" millä pyyhittiin takaosan vauriokohta. Sen annettiin vaikuttaa siinä 5min, jonka jälkeen siihen läntättiin semmonen tukilappu tai -pala siihen vaurion takapuolelle.
Sen jälkeen käänsin puskurin ympäri ja puhdistin vaurion paineilmalla päällyspuolelta.
Sen jälkeen vaurioon joka on tälläkertaa reikä, pistettiin semmosella pistoolilla mustanväristä liimaa jonka annettaan olla 25min siinä. Me annettiin sen olla vähän kauemmin kun mentiin syömään mutta se nyt ei haittaa mitään.
Vedin vielä lastalla liiman kireäksi ja pyyhin tinneriin kostutetulla paperilla siitä ympäriltä.
Nyt on vuorossa kittaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti