perjantai 17. helmikuuta 2012

Uusia hommia & etätehtävä


 Tän viikon alussa maalattiin Julian kanssa tommonen keltanen viiva hallin lattiaan. Käytiin MP puolelta lainaamassa Sadotexin keltanen maali ja se menikin kaikki tohon. Se piti maalata kaks kertaa kun ekalla kerralla se ei peittäny niin hyvin. Kun saatiin se maalattua niin Juha käski ottaa ne teipit siitä veke. Sen takia varmaan tosi moni kävelikin sen ylitte :D mut ei se nyt haitannu!



Tehtiin Julian kanssa tällä viikolla jauhemaalauskammion oveen tekstejä. Julia teki päätekstin eli "Jauhemaalaus", mä sitten toiseen oveen "Ovi pidettävä suljettuna maalauksen aikana". Ennen sitä tehtiin sabluuna. Etittiin kivannäkönen fontti joka löytyi osoitteesta; http://www.dafont.com/. Välkkysen Jari auttoi meitä tulostamalla sen osissa jolloin tekstistä saatiin suurempi. Väriksi valittiin metallinhohtosävyinen vihreä. Alettiin sit maalaamaan sitä pensseleillä.

Sabluunan rajojen piirtäminen menossa lyijykynällä.

Väriksi valittiin metallinhohtosävyinen vihreä Spies Heckerin linjastosta. 
Alettiin sit maalaamaan sitä pensseleillä.



Kyllä toi homma vaatii aikamoista tarkkuutta ja rautasia hermoja + pitkäjänteisyyttä!! Kädet oli kans kovilla kun ei ollu niin hyvä työasento. 








VALMIS TEKSTI!



Sit tänään tehtiin junanosia koko päivän armottoman kurin alla. Jotkut oli taas tehny jotain tyhmää, niin koko luokka pistettiin kärsimään siitä. Tehtiin niitä Simolan ja Julian kanssa kahen pöydällisen verran. Maalaamaan ei keretty kun piti alkaa siivoomaan hallia. Oli aika paska päivä jos näin vois sanoo mut elämä on !

Päästiin tänään pari tuntia etuajassa joten piti tehä etätehtävä blogiin. Kirjottaa ammattietiikasta.



AMMATTIETIIKKA


- On tärkeää arvostaa muita työntekijöitä ja heidän töitään.
- On tärkeää huolehtia fyysisestä kunnostaan ja jaksamisestaan työn vaatimusten mukaisesti. Sillä huonot elämäntavat vaikuttavat negatiivisesti työntekoon.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti