maanantai 13. helmikuuta 2012

viime- ja tän viikon hommia



Autoin Juliaa viime viikon perjantaina maalaamaan maalaustelinettä. Koska Julia on meistä se lyhyempi versio, autoin sitä maalaamaan noi pituutta vaativat paikat telineestä!! :D
Vihree oli värinä, ja sitä meni aikalailla....... 4 kertaako me mentiin tekemään lisää maalia..? No anyways maalaukset meni hyvin ja siitä tuli kyllä komia!
Siinä se koko päivä menikin maalia tehdessä, maalaillessa ja ruiskua pestessä. Loppupäivästä ei ookkaan paljo kerrottavaa.

Kuvassa Julia maalaushommissa.
Matti & Maija


Tänään tulin vähän myöhässä kouluun ja kuulin että me siivoillaan tää viikko hallia ralli Escortin rikkomisen takia. Noh alotin sit ton peilin, ja sen alapuolella olevan laudan putsaamisella! Tuli muuten kirkas!

Sit putsasin ulkopuolelta vieressä olevan kaapin missä säilytetään kaiken kokosia pensseleitä ja kynäruiskumaaleja ym.

Sit heitin roskakoriin kaikkia ylimääräsiä roskia mitä löysin lähimailta, ja vein paikoilleen tavaroita mitkä oli jätetty lojumaan. Loppupäivästä tapahtuki sit kaikennäköstä!!!! :D Tyhjennettiin roskakoreja ja vaihdettiin uudet roskasäkit tilalle. Mulla jäi roskasäkit ja teippi käteen kun nää toverini halus lähtee tupakalle ja siinä saatiinkin sitten taas loistoidea että hyppään roskasäkkiin ja lasken sen tupakkamäen sillä alas! Nina ja Julia sit anto mulle vauhtia ja veti mua sitä mäkee alas. OLI KYLLÄ HULLUA!!!!!!! Huomenna aateltiin kokeilla sitä uudestaan.

Ainiin koulukuvatkin tuli! Siinä toi meiän hurja luokka sit on melkein kokonaisuudessaan :D


Ylä vasemmalla myös kuuluisa kolmen kopla CB ;)



Eipä muuta tältä erää, Julia kuittaa! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti