maanantai 19. syyskuuta 2011

Puskuri rojekti



Saatiin nyt sitten toi puskuri vihdoin valmiiks. Ongelmia oli kyllä paljon :D
Tehtiin JuliaN kanssa mattausmaali tietämättämme, ja huomattiin virheemme vasta kun maali oli kuivunut! Ihmettelimme miksi meidän violetti värimme muuttui valkoiseksi, mutta nopeastihan se asia sitten selvis kun mentiin opettajilta kysyyn että mikä meni vikaan..




Tän keltasen pinnan tein viime maanantaina kun Julia N oli kipeenä. Siinäkin oli se ongelma että maali loppu kesken... Harmi sinänsä, koska jos sitä ois vielä ollu niin toi meiän rojekti ois voinu onnistuakkin :D
Päätettiin pistää sit se violetti mattausmaali tohon päälle...










Tänään pistettiin lakat pintaan ja pilallehan nekin meni kun ruiskun viuhka oli säädetty väärin, emmekä tietenkään tajunneet sitä... Mietimme että mistäköhän johtuu että lakkaa tulee ihan liikaa ja pinnalle tuli kuplia. Juha tuli sitten säätämään ruiskun viuhkan kohilleen, mutta ei se siinä vaiheessa paljon auttanu ku oltiin jo pilattu se pinta.


On se kaunis !













Saatiin myös JuliaN kanssa hommaks pestä pari ruiskua jotka oli laitettu telineeseen likasena. Saadaan kuulemma plussaa jos pestään ne kunnolla! Ja niinhän me ruvettiin niitä puunaamaan. Tunti siinä meni suunnilleen. Haluttiin tehä se oikein huolellisesti.Ja kyllähän niissä ruiskuissa meiän kädenjälki sit näky ;)


2 kommenttia:

  1. hahah tinnerihuuruissa jynssättiin ! mut hei sä maalasit ton ku mä nukuin pommiin,, sillon ku mä olin kipeenä sä alotit koko rojektin ;)

    VastaaPoista