torstai 15. syyskuuta 2011

puskuri rojektia





Alotin maanantaina tekeen tota puskuria, joka on tarkotus maalata uudestaan. Työparini Julia N, oli kipeenä mut tuli sit tiistaina mua helppimään! Siinä me hiottiin sit sitä maalipintaa mataks et päästään pistämään hiontamaali päälle. 



Kun oltiin saatu hiontamaalipintaa hiottua, oli vuorossa si pehmeempi hiontapaperi jolla vedettiin karkeamman hiontapaperin jättämä naarmunen pinta sileemmäks. Sen jälkeen me vielä vesihiottiin se kuussatasella hiomapaperilla.









Sen jälkeen oli vuorossa rasvanpoisto. Edellinen porukka joka oli maalannu ton, oli tehny vähän huolimattomasti sen rasvanpoiston, joten siellä oli semmosta huonoo rososta pintaa paikotellen... Sitä oli vaikee lähtee korjailemaan, eikä siitä oikein tullu mitään vaikka yritettiinkin. Mut ei se haittaa kun ne on piilossa noissa vaikeissa paikoissa ja syy ei oo meiän :D.









Tossa kuvaa siitä vesihionnasta.
Rätillä pyyhittiin likaa poijes ja valutettiin vettä siihen pintaan kun homman juju on nimensä mukanen, eli pinnan pitää olla hiottaessa märkä kokoajan.






Saatiin tehtyä tommonen helmiäinen keltanen pintamaali, ja laitettiin sitä jo yks kerroskin, mutta hommat meni vähän mönkään ja joudutaan huomenna tekemään pinta uusiks.
Maalipinnassa oli jos jonkinlaista vikaa.. mm. valumia ja onnistuin raapimaan tuoretta maalipintaa vielä paineilmaletkullakin...

Toivotaan että huomenna homma luistais paremmin! =)


LISÄÄ INFFOO SITÄ MUKAAN KU HOMMAT ETENEE ! 

4 kommenttia:

  1. Hienosti on lähtenyt blogitus käyntiin. Harjoitustöissä tapahtuneista virheistä ei kannata ottaa paineita, niitä sattuu vaikka olisi tehnyt tätä työtä koko ikänsä... Oikeastaan pieni virhe saattaa opettaa paremmin kuin täysin onnistunut työ, sillä yleensä virheen muistaa helpommin jatkossa ja osaa välttää niitä sitten.

    VastaaPoista
  2. mut kyllä toi puskuri silti koettelee julioiden hermoja :Dd

    VastaaPoista