sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Roskisprojekti & fiilikset ekasta jaksosta








Noniin elikkäs toi iso roskalava tuli ehkä viikko sitten tänne halliin työstettäväks. Ekaks siitä hiottiin kaikki ruosteet pois. Sit siitä poistettii pölyt sun muut päältä että päästii maalaamaan. Toi kun on niin kookas maalattava esine niin se vedettiin teloilla tossa samassa paikassa mihin se tuotiinkin. Me Juliat vedettiin vaikeimmat kohat pensseleillä, minne teloilla ei päässy. Se oli paljon rankempi homma kun se telominen! Mut ahkerasti tehtiin  homma loppuun JuliaN kanssa, kun muut oli jättäny vähän hommat kesken..












Tossa on se pohjamaali päällä. Vaaleenharmaa Teknoplastin epoksimaali. Siihen tuli päälle se tuttu Temalac FD 50 yksikomponenttinen ruosteenestopigmentoitu alkydipintamaali. 




  • Nyt sit ens viikolla päästään kokeileen kynäruiskulla erikoismaalausten tekoo! Liekkikuvioo eli True Flameseja. Katotaan nyt mitä siitä tulee, ootan innolla... )










Sit lopuks piti kertoo miltä tää eka jakso on tuntunu..


Eli ihan helmee on ollu. Tää on ollu just sitä mitä mä oletinkin. Ollaan kyl kehitytty paljon jo tän jakson aikana! Välkkynen on ollu opettajana tosi hyvä. Marikasta ja Juhastakin on ollu paljon apua meiän rojekteissa! Viikon päästä vaihtuu jakso ja opettaja. Mut varmaan hommat jatkuu samaan malliin siitä huolimatta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti